Utrechtse Vrouwen Voetbal Academie UVVA

Op de vrijdagavond tussen 18:00 en 20:00 uur trainen we de keepsters van de UVVA. Voor deze trainingen kun je je aanmelden via www.uvva.nl en ook hier zullen we je niet teleurstellen! Eerst krijg je training van Arjan of Martin en brengen we je de fijne kneepjes van het keepersvak bij. Daarna kun je alles wat je hebt geleerd toepassen tijdens de teamtraining onder leiding van de deskundige trainers van de UVVA. Ben jij die ambitieuze dameskeepster die zich graag op topniveau door wil ontwikkelen? Meld je nu aan!

Het initiatief in 2014 van oprichter John Kaersenhout staat nog steeds als een huis. Om wekelijks de trainingen te volgen van de UVVA hoeft de deelneemster geen lid te zijn. De meeste meiden zijn elders lid, maar volgen de extra trainingen bij de UVVA. Het gemiddelde niveau van de speelster bij de UVVA is hoog. Daarnaast beschikt de UVVA sinds 2024 over vijf (jeugd)selecties die op het hoogste niveau deelnemen aan de reguliere KNVB competities. 

Door onze grote ervaring met het trainen van meisjes, meiden en dames zijn we sinds 2024 partner van de Utrechtse Vrouwen Voetbal Academie. 

Locatie: VV Focus ’07, Culemborg

Trainers: Arjan en Martin

Tijden: 18:00 – 20:00 uur

Kosten: zie www.uvva.nl

Data: zie www.uvva.nl