Trainers

Maak kennis met ons team van toegewijde keeperstrainers. Onze trainers hebben ervaring binnen regionale competities en zijn gepassioneerd over het delen van hun kennis en expertise. Of je nu net begint of al ervaring hebt, onze trainers staan klaar om je te ondersteunen en je te helpen het beste uit jezelf te halen.

Arjan Hoek (hoofdtrainer / eigenaar)

 

Is al jarenlang een gepassioneerde keepercoach en sportprofessional met een duidelijke, wedstrijdgerichte trainingsvisie. Graag wil ik met Keepersschool PEAK de jeugd de mogelijkheid geven om, in een veilige en professionele omgeving te trainen op topniveau, zodat iedere goalplayer zich op zijn of haar niveau, maximaal kan ontwikkelen. Arjan zijn favoriete keeper is Manuel Neuer en mede daarom heeft hij zich gespecialiseerd in het trainen van ‘Duitse’ bloktechnieken voor keepers. 

Als keeper was Arjan in de jeugd actief bij VV Noordwijk en vervolgens als senior bij FC Delta Sports ’95 en VV Focus ’07. Daarna is Arjan bij beide verenigingen in totaal elf jaar keeperstrainer geweest, om vervolgens in seizoen ‘22/’23 de stap te maken naar LRC Leerdam en zich door te ontwikkelen naar assistent trainer/goalkeepercoach. In al die jaren behaalde Arjan meerdere diploma’s waaronder UEFA GoalKeeperCoach C & B, VoetbalCoach 2, ProGoal Keeperstrainer en volgt hij alle recente ontwikkelingen op de voet. Onder zijn leiding ontwikkelden jeugdkeepers zich tot selectiekeeper en maakte meerdere goalplayers de stap naar Betaald Voetbal Organisaties zoals: Feyenoord, Ajax, PSV, Den Bosch, NEC en FC Utrecht. 

In het dagelijks leven werkt Arjan op een Sport BSO, is getrouwd en vader van drie kinderen. Met zijn didactische en pedagogische kwaliteiten zorgt hij er, samen met zijn trainersteam, voor dat alle kinderen een mooie ontwikkeling kunnen doormaken. Of dat nu is als goalplayer, op menselijk vlak, of beide.

Ons team

Martin Augustijn

Is al jaren een vertrouwd gezicht bij Keepersschool PEAK en is als Keepercoach verbonden aan de VV Focus ’07 Jeugdopleiding. Martin is een gepassioneerd en technische trainer, in het dagelijks leven docent en beschikt derhalve over uitstekende pedagogische  en didactische vaardigheden. Net als Arjan is ook Martin getrouwd en vader van twee kinderen. In zijn Rotterdamse jeugd was Martin als keeper actief bij VVOR om vervolgens naar Culemborg te verhuizen en zich aan te sluiten bij de 35+ afdeling van Focus ’07. Hier drijft hij menig spits tot wanhoop. Bij Martin kun je terecht met al je vragen over keepershandschoenen!

Lieke Hermes

Is al weer geruime tijd actief bij onze Keepersschool. Nog altijd als keepster en sinds 2024 ook als trainster. Na vele jaren te hebben geturnd en bij VV Hedel te hebben gekeept, maakte ze in 2022 de overstap naar OJC Rosmalen om zich daar op een hoger niveau door te ontwikkelen. In het dagelijks leven studeert ze aan het Sportcollege van het ROC in Utrecht en weet ze met haar no-nonsense mentaliteit onze jeugdkeepers leerzame trainingen te bezorgen.

Marcella Thedinga

Werd pas op haar 15de goalplayer, maar wist zich in razend tempo te ontwikkelen tot een betrouwbare sluitpost bij de damesafdeling van VV Focus ’07. Het keepen greep haar zo aan dat ze in 2019 besloot om ‘The American Dream’ na te jagen. Tijdens de trainingen bij VV Focus ‘07 maakten we een aantal mooie video’s, waarna ze kon kiezen uit verschillende scholen in de VS. Met de EFSC Titans werd ze in 2021 College Champion van de Verenigde Staten en gekroond tot ‘goalkeeper of the year’. Na twee jaar Florida verhuisde ze naar de MidAmerica Nazarene University in Kansas om daar het keepen en studeren verder te combineren. In 2024 studeerde ze af, keerde terug naar Nederland en sluit ze aan bij de damesselectie van Seastum. Wij zijn erg blij dat Marcelle haar ervaringen komt delen bij onze Keepersschool. Op z’n Amerikaans; no pain, no gain!’

Jelmar Broeke

Kwam als jonger keeper in de Jo11-6 onder de hoede van Arjan en werken 10 jaar later nog altijd samen om de volgende generatie goalplayers dezelfde mooie ontwikkelingsmogelijkheden te bieden. Jelmar studeert aan de Hogeschool Utrecht, een echt ‘kind van de club’ van VV Focus ’07 en is altijd actief geweest op selectieniveau. Met zijn rustige uitstraling biedt Jelmar zijn keepers een vertrouwde en veilige trainingsomgeving, waar ze  zichzelf mogen zijn en uitstekend kunnen ontwikkelen.

Ruben van Est

Kwam op zijn 16de jaar plotseling onder de lat te staan toen ze bij de Jo19-1 van VV Tricht een ‘keeper’ nodig hadden. Hij vond het keepersvak erg leuk en ontwikkelde zich bij Keepersschool PEAK razendsnel tot een atletische, betrouwbare en goed meevoetballende goalplayer. Omdat Ruben bij VV Tricht al actief was als jeugdtrainer was de stap naar keeperstrainer snel gemaakt. Op zijn eigen enthousiaste wijze weet hij aan te sluiten bij de belevingswereld van de ‘goalplayers in de dop’ en zo de training tot een waar feestje te maken.