Peak Elite Culemborg

Bij Keepersschool PEAK kun je sinds 2018 terecht voor trainingen op hoog niveau, waarin de ontwikkeling van jou als goalplayer en mens centraal staat. Kan jouw voetbalvereniging geen keeperstraining aanbieden of wil je gewoon extra trainen? Ben je een beginnende goalplayer die de basisvaardigheden onder de knie wil krijgen of ben je die ervaren goalplayer die een volgende stap in zijn/haar carrière wil maken? Dan is onze Keepersschool echt iets voor jou!

We vinden het belangrijk om een veilig en plezierig leerklimaat te creëren. Waarbij je jezelf kan zijn en je vervolgens op hoog niveau kan trainen en ontwikkelen. Onze zorgvuldig geselecteerde keeperscoaches zijn gepassioneerd van het keepersvak en brengen hun kennis met plezier over op de ambitieuze kinderen met een keepersdroom.

Onder het kopje ‘trainingsaanbod’ vind je de verschillende trainingen door het jaar heen. De zondagse voor -en najaarscursus zijn het drukst bezocht, maar ook bij de andere trainingsmomenten begroeten we vele gemotiveerde goalplayers. Over het algemeen houden we de groepjes klein, tot maximaal vijf goalplayers, maar we schromen ook niet om meerdere keepers in wedstrijdvormen bij elkaar te zetten. Lees meer over onze trainingsmethodieken onder het kopje ‘trainingsvisie’.