Keepersschool

PEAK Elite Culemborg

Sinds 2018 bestaat Keepersschool PEAK Elite Culemborg en geven we in kleine groepjes (maximaal 4 keepers) training aan enthousiaste en leergierige keepers uit Culemborg en omgeving. Dit doen we aan de hand van de, door Maarten Arts ontwikkelde, ProGoal Methode, waarbij we de keepers op een veilige en plezierige manier pro-actief leren keepen. Op technisch, tactisch en mentaal vlak proberen we hen de training te bieden die ze waarschijnlijk bij hun eigen club niet ontvangen, maar wij trainen vooral ook keepers die graag een extra training in de week willen volgen, om nog sneller een betere keeper te worden.

Week in week uit zijn we in ontwikkeling om de kwaliteit van de trainingen te verbeteren. Dat doen we door middel van opleiding (trainers), het door ontwikkelen van trainingsstof en aanbieden van nieuwe keeperstechnieken. Ook de groepsgrootte hebben we met de jaren teruggebracht van maximaal 6 keepers naar maximaal 4 keepers. Hierdoor is er meer persoonlijke aandacht van de trainer voor de keeper. Daarnaast maken we sinds 2020 filmbeelden van de trainingen, zodat de keepers hun verrichtingen terug kunnen kijken met daarbij persoonlijk advies van de hoofdtrainer.

Ieder jaar is er een voorjaars -en een najaarscursus van 12 trainingen. Naast deze professioneel opgezette trainingen ontvangt de keeper voor het cursusgeld ook een keeperspakket. Dit bestaat in eerste instantie uit: PEAK keepershandschoenen en een PEAK sweater. In een vervolgpakket zitten ook de keepershandschoenen, maar kan je je outfit uitbreiden met bijvoorbeeld een broek of t-shirt.

Trainingslocatie

Sportpark Parijsch
Prijsseweg 14 A1
4100 AC Culemborg

We trainen hier op moderne, nieuwe kunstgrasvelden en mogen gebruik maken van de kleedkamers. In de kantine kunnen ouders een consumptie nuttigen terwijl hun kind aan het sporten is. Ook douchen is hier geen probleem!


Bedrijfsgegevens

Keepersschool
Peak Elite Culemborg

Rheapad 9
4105 JG Culemborg
KvK: 72401699
BTW-ID: NL002062404B66

Email: keepersschoolpeak@gmail.com
Tel: +0031 (0)638788507